Home > Pareri > Iubirea ca scut

Iubirea ca scut

Always and Forever

Always and Forever

Astazi, unora poate  o sa le par patetic; altora, neancorat in realitate…insa pentru mine realitatea este una singura, iar o realitate lipsita de sentimente nu poate fi una adevarata.

Indiferent de varsta, iubirea adevarata este cea mai puternica arma, dar si cel mai puternic scut.

De fiecare data cand cineva incearca sa o distruga si nu reuseste, ea creste in intensitate…si reuseste sa sudeze si mai mult o relatie… Totul sta in incredere si in iertare. Iar daca iubesti, ierti, pentru ca este singura metoda de a-ti arata speranta ca totul va fi mai bine, maine.

Folositi acest scut, de fiecare data cand totul nu e ceea ce pare, si ganditi-va cat si ce inseamna pentru dumneavoastra persoana respectiva, si daca faptele sale  arata ca si ea la randul ei va iubeste…indiferent de ce ar fi facut.Si, daca simtiti ca va iubiti atunci, va puteti bate cu oricine. Si cand zic fapte, ma refer la gesturi marunte, mangaieri din senin, zambete inocente, imbratisari puternice sau saruturi fara motiv… si cel mai important: daca persoana respectiva a fost langa voi mereu, mai ales cand ati fost jos, daca a plans impreuna cu voi si daca atunci cand ati fost certati era trista si privirea ei cerea iertare, chiar daca nu a gresit ea, doar ca sa  va impacati…inseamna ca VA IUBESTE !

Stati impreuna, discutati si reusiti sa treceti peste, pentru ca , asa cum se zice, niciodata  iubirea nu va tine de foame, dar va da mereu speranta ca atunci cand veti fi jos, acolo va fi si ea, sa stea cu voi, daca nu va reusi sa va ajute sa va ridicati.

Din iubirile adevarate s-au nascut minuni si din minuni speranta pe care astazi o invocam cu totii, ori de cate ori simtim nevoia unei schimbari.

Acum am vorbit doar de iubirea adevarata, si doar pentru cei care o pot intelege.

Consider ca unde nu exista sentimente, nu exista viata.

Aveti incredere in cine trebuie.

 1. Flory
  23 January 2010 at 11:16

  foarte frumos 😡 mi`a placut cum ai zis chit k ai imprumutat un pic stilul meu de a scrie , adica cu greseli:”>
  cine iubeste cu adebvarat te va intelege perfect >:D<

 2. Eduard Bindila
  23 January 2010 at 11:19

  imi cer scuze pentru greseli, ma grabeam sa il public…deseori scriu si nu citesc, de asta apara greseli. Acum am corectat. 😀

 3. ella
  23 January 2010 at 19:21

  e asa frumos :X bravo pisicule :*

 4. usliketo
  6 February 2010 at 12:05

  Ce pot să zic, mi-ai furat cuvintele din gură. Nu neg nimic din ce-ai zis acolo, dar dacă vroiai să vorbeşti despre iubirea Agape(cea mai puternică iubire), trebuia să vorbeşti mai mult despre spiritul de sacrificiu. Acolo este demonstrată adevărata dragoste.
  Tind să mai fac o referire la dragoste, anume că nu-i un sentiment, căci dragostea reprezintă mai mult decât un simplu sentiment.

  Foarte tare, Edi! Keep up the good work!

 1. 2 January 2011 at 17:04
 2. 2 January 2011 at 17:04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: